Wat we doen

VIDEO'S

verhaal, merk of boodschap vertalen

FOTO'S

overbrengen van gevoel, sfeer en emotie

WEBSITES

bouwen en onderhouden

TEKSTEN

schrijven, herschrijven en redigeren

WIJ MAKEN VIDEO'S

Wij doen niets liever dan jouw verhaal, merk of boodschap vertalen naar beeld en geluid.

Een film van DFP is de perfecte toevoeging om het uiterste uit je marketing campagne te halen. De films van DFP zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan een positieve merkbeleving.

Bij het maken van een film is een goede samenwerking belangrijk voor het vertalen van je boodschap in beeld en geluid. Wij denken mee, inspireren en adviseren.

DFP beschikt over de modernste apparatuur en maakt gebruik van de nieuwste technieken. DFP levert totale filmproducties op maat met heldere prijsafspraken vooraf en duidelijk gespecificeerd in een overzichtelijke offerte.

WIJ MAKEN FOTO'S

Een foto zegt meer dan duizend woorden.

Fotografie is het overbrengen van gevoel, sfeer en emotie. Met professionele fotografie zorg je voor een goede indruk. De mogelijkheden van fotografie zijn zeer divers.

Fotomateriaal voor de bestaande of nieuwe website. Fotomateriaal voor een interview, jaarverslagen, Social Media en presentaties.

Productfotografie of bedrijfsprocessen laten zien aan je klanten. Je bedrijfspand, het interieur, je werknemers en je bedrijfsevenementen in beeld brengen.

WIJ MAKEN WEBSITES

Wij bouwen en onderhouden prachtige WordPress websites! voor midden en kleinbedrijf en non-profit organisaties.

Wij bouwen websites met WordPress. Dit is een heel gebruiksvriendelijk CMS systeem. Met veel verschillende templates, duizenden plugins, modules en extra functionaliteiten is dit een zeer flexibel systeem.

Er zijn uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie. Enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit zijn onmisbaar bij het maken van een website. Of het nu gaat om een creatief ontwerp of een technische uitdaging, wij durven het aan! Wij maken template websites, maar ook websites op maat.

Je kunt zelf je teksten en foto’s aanleveren, of je laat ons dit voor jou uit handen nemen. Net zo makkelijk!

WIJ MAKEN TEKSTEN

Wij schrijven, herschrijven en redigeren teksten.

Na het ontwerpen en bouwen van je website en het kiezen van de foto’s en videocontent moeten er ook teksten worden geschreven. Webteksten en SEO zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Webteksten waarin geen aandacht wordt geschonken aan SEO zijn in deze moderne tijd vrijwel onvindbaar in de zoekmachines. Wij combineren web-content dan ook altijd op subtiele wijze met SEO. De teksten zijn op deze manier niet alleen prettig leesbaar, maar leveren een belangrijke bijdrage aan het beter vindbaar maken van je website of landingspagina.

WIJ ONDERHOUDEN

DFP onderhoudt en zorgt voor een snelle en veilige website.

Wij geloven in de kracht van goede optimalisatie en onderhoud. Onze dienstverlening stopt daarom niet bij het bouwen en vermarkten van de wensen van onze opdrachtgevers. Wij zorgen er tevens voor dat de techniek up-to-date blijft en passen waar nodig zaken aan. Hierdoor zijn wij voor veel opdrachtgevers een jarenlange stabiele partner die meedenkt en inspireert. De Filmploeg onderhoudt en zorgt voor een snelle en veilige website.

Cinemagraph

CINEMAGRAPH

Als website header of als originele en opvallende advertentie!

Cinemagraphs zijn foto’s waarin alles stilstaat en slechts een deel van de foto beweegt. Dit video-element in de setting van een stille foto van gevangen beeld, levert intrigerende afbeeldingen op. Met deze creatieve manier van visual storytelling in een levende foto, creëer je een never ending story. Het geeft een bepaalde illusie, waardoor je blijft kijken.

WAT WORDT JOUW VERHAAL?

LATEN WE EENS AFSPREKEN