Cinemagraph of levende foto

Als website header of als originele en opvallende advertentie!

Cinemagraphs zijn foto’s waarin alles stilstaat en slechts een deel van de foto beweegt. Dit video-element in de setting van een stille foto van gevangen beeld, levert intrigerende afbeeldingen op. Met deze creatieve manier van visual storytelling in een levende foto, creëer je een never ending story. Het geeft een bepaalde illusie, waardoor je blijft kijken.
Cinemagraph

Coffee | Appointment

Travel agency | Summer Deals

Levende foto's

Levende foto.s in je websitebanner, als advertentie op social media, digitale reclame in je winkel of showroom, in je e-mailhandtekening , bij presentaties, beurzen en als buitenreclame nodigen uit om langer naar te kijken waardoor je de interesse van de boodschap bewuster beleefd.
Cinemagraph

Happy Birthday | Vintage colors

Magisch

Een cinemagraph ziet er magisch uit en is een van de nieuwste trends op websites. Deze dynamische vorm van het vertellen van een visueel verhaal is een geheel nieuwe communicatiemethode om je boodschap over te brengen.
Cinemagraph Dokkum

Dokkum | De Hoop en Zeldenrust

Op maat

Met onze inspirerende creatieve ideëen, gereedschappen en kennis maken wij Cinemagraphs op maat. Een nieuwe visuele realiteit die ervoor zorgt dat je twee keer kijkt en de waarde van je merk verhoogt.

WAT WORDT JOUW VERHAAL?

LATEN WE EENS AFSPREKEN