Gedreven door pure passie.

Pensioenpaard

Gedreven door pure passie.

Pensioenpaard

8 paarden, 2 pony´s, 9 stallen, dagelijks uitmesten van de stallen met een mestvork en een kruiwagen met als resultaat 30 kruiwagens paardenmest per dag welke ook nog even moeten worden afgevoerd, paarden naar buiten brengen, stallen voorzien van een heerlijke nieuwe laag stro, 2x per dag voeren, vegen, boenen, poetsen, verzorging van de paarden, een appeltje en een worteltje op zijn tijd en niet te vergeten ontzettend veel liefde en aandacht. Dit alles aangedreven door pure passie.

Diep respect voor Ineke de Groot die als oprichtster van “De Stichting Opvang Oude Manegepaarden en- Pony´s” deze nobele taak met weer of geen weer vol overgave op zich neemt om deze prachtige oude manegepaarden en -pony’s na vele jaren hard werken van een goede, respect- en liefdevolle oude dag te kunnen voorzien.

Naast het grote warme hart van Ineke voor de oude manegepaarden en -pony’s, kan dit alles alleen maar worden gerealiseerd door de hulp van vrijwilligers en dankzij de financiële steun van sponsoren en donateurs.

Kijk op pensioenpaard.nl en word donateur van deze prachtige stichting.

Help mee om nu zelf de kar te gaan trekken!

Binnenkort is op FiraTV te zien hoe Ineke zich inzet voor deze “vergeten’ groep dieren.

Stichting opvang oude manegepaarden en –pony’sStichting opvang oude manegepaarden en –pony’sZadelmakerij van den BoschDFP op bezoek bij Zadel- en Tuigmakerij van den Bosch.

WAT WORDT JOUW VERHAAL?

LATEN WE EENS AFSPREKEN